Tre uger til DM: Følg semifinaler og finaler live på tennissporten.dk

14. juli 2014

Om tre uger indledes Danmarks største tilbagevendende tennisbegivenhed. Tennissporten.dk livestreamer semifinaler og finaler den 8. og 9. august direkte fra Helsingør Tennisklub.

De bedste danske tennisspillere samles til Danmarksmesterskaberne i Helsingør fra den 4. til 9. august. På tennissporten.dk følger vi DM på tætteste hold hele ugen, og når semifinalerne og finalerne afvikles fredag den 8. august og lørdag den 9. august, livestreamer tennissporten.dk begivenhederne.

Det er igen lykkedes at lave en aftale med Dansk Tennis Forbund, der sikrer, at tennissporten.dk kan præsentere de bedste danske tennisspillere i aktion direkte på en livestream. Dette er vi naturligvis utroligt glade for, og vi har sat alle sejl ind for at sikre, at vi leverer den bedst mulige dækning af de danske mesterskaber.

Se introvideo til DM i tennis her.

Tennissporten.dk livestreamer to singlesemifinaler og en doublefinale fredag den 8. august, og lørdag den 9. august livestreamer vi finalerne i herre- og damesingle.

Foreløbig sendeplan:

Fredag fra kl. 14:
Damesinglesemifinale
Herresinglesemifinale
Herredoublefinale

Lørdag fra kl. 11:
Damesinglefinale
Herresinglefinale

Sendeplanen er med forbehold for ændringer både i forhold til, hvilke kampe vi viser, og hvornår programmet starter de enkelte dage.

Tidligere dansk mester kommenterer
Til at guide seerne i gennem de danske mesterskaber i tennis har tennissporten.dk allieret sig med den danske mester fra år 2011. Søren Wedege vil sammen med tennissporten.dk’s redaktør Jonas Løytved kommentere kampene direkte fra Helsingør, ligesom de to vil analysere kampene i tennissporten.dk’s studie.

Søren Wedege har tidligere på året vundet GPS-turneringen TCO Cup, og udover at være tidligere dansk mester har han også tidligere været en del af det danske landshold. Søren Wedege deltager også selv ved DM i Helsingør.

Hele dækningen bliver krydret med diverse interviews og andre indslag. Tennissporten.dk har reporter Selman Kilic i Helsingør, der reporterer fra de øvrige baner og bringer interviews med spillerne.