Freudenstadt

30. august 2009

I går kom jeg frem til Freudenstadt i Tyskland, hvor jeg skal deltage i en $35.000 challenger turnering. Turneringen spilles i en lille klub, hvor de gør alt, hvad de kan for at gøre det hyggeligt. Der er en del tilskuere, og klubben tilbyder gratis mad til spillerne, hvilket ikke sker så ofte under challengers. Jeg skal møde den 7. seedede tysker Benedikt Dorsch i første runde. Han spillede godt i starten af året, men har siden haft en del problemer med ryggen. Han bryder sig normalt ikke så meget om grus, så det må jeg prøve at udnytte ved at styre ham rundt på banen.

Dog er jeg er ikke selv i den bedste form efter nedsat træningsmængde pga. min lille lyskenskade. Den seneste uge har jeg tilbragt i Dubai med min kæreste. Lidt tennis blev det til, men ikke det sjoveste, når det er 40 grader (i skyggen), og der ikke er en sky i sigte. I stedet blev formen forsøgt vedligeholdt i et fitnesscenter med dejlig meget aircondition! Ellers blev tiden brugt på afslapning i en nedkølet pool og diverse udflugter i Dubai. 

Efter denne turnering regner jeg med at spille endnu en challenger i Holland, og derefter skal jeg 3 uger til Sydamerika.